Spotboringen

Onze specialiteit: inbouwspots

Het boren van gaten voor inbouwspots is onze specialiteit. Met behulp van professioneel gereedschap boren wij deze gaten steeds van onder naar boven, en dit om een perfecte uitlijning te garanderen. Hierdoor worden “zig zag” toestanden vermeden. De meest courante diameters zijn 70mm, 80mm en 90mm. Let op voor diegenen die voor een “prijsje” van boven naar onder boren = gegarandeerd miserie!! Deze boringen kunnen nooit op hun plaats staan.

Werken op een comfortabele manier

Om comfortabel te werk te kunnen gaan vragen wij u om uw boringen te laten uitvoeren alvorens er leidingen op de grond liggen. Wanneer de grond vol elektrische leidingen e.a. ligt, is de klus veel lastiger. Daar de boormachine verticaal gemonteerd is op een voet van +/- 40cm x 40cm met wieltjes onder is het véél gemakkelijker om van het ene boorpunt naar het andere te kunnen rijden als er nog geen leidingen op de grond liggen. Dit vermindert het risico om leidingen onnodig en ongewild te beschadigen.

Het aftekenen van de boorpunten gebeurd steeds “op voorhand” door de eigenaar. Het beste is om te werken met een krijtkoordje om een mooie uitlijning te bepalen.
Wij vragen ook om op de werf stroom te voorzien (230V) + stromend water met gewone Gardena-koppeling. Indien U nog geen stromend water op de werf heeft, vraagt U gewoon tijdig aan de aannemer om een standpijp te voorzien zodat wij vanop de stoep stadswater kunnen gebruiken. Ofwel met tuinslang van bij de buur.

Andere toepassingen

Wij boren uiteraard ook uw gaten voor de ventilatiesystemen, dampkap, droogkast, doorvoer elektriciteitsleidingen en sanitair naar bovenverdiep.
Vraag tijdig aan uw elektricien waar deze sleuven moeten komen. (meestal juist boven de tellerkast)

Onze werken